Tack alla som kom och hälsade på oss på Formex.Glöm inte kolla på bakas just nu för aktuella sorterVälkommen 2019Härliga adventstider.


Vi bakar på för fullt men massa goda sorter, kika in hos din närmsta återförsäljare och unna dej något gott i advetnsmyset!


Nu doftar det ljuvligt av äpple och kanel i Junsele.Äntligen har hösten kommit till bageriet.


Nu kan vi mysa ner oss i fåtöljen men en kopp varm dryck och en god lingon & kola skorpa.


Spröd nyhet med smak av skogens guld.


Nu har vi tagit skogens guld hjortron och vispat ihop det med äggvita och socker, försiktigt spritsat dom en och en för hand och resultatet blev dessa otroliga söta maränger.  


Sensommar gott!


Vi har nu knådat ihop två av de somrigaste smakerna vi vet, mango & passion. Nu när sommaren snart har nått sitt slut så passar vi på att suga ut det allra sista av sommarkänslorna genom att baka en ny skorpa. Välkommen Mango- & passionskorpan!


Välkommen till världen kära lilla skorpa!


Med hjälp av fräsch citron och spröda vallmofrön har vi daskat till med ännu en sommarskorpa!


Efterlängtade smaker i skorpfamiljen


Het röd chili & intensiv callebaut choklad, smaklökarna får sitt och ni vet väl vad dom säger om chili… Saltlakrits det går väl hem hos alla?


Polka & Saltlakrits maränger


Spröda små söta maränger med smak av härlig polka eller spännande saltlakrits, kan ni motstå?  


Vi finns på formex!Sött, sprött och naturligt!


Glasburk fullproppad med charmigt handspritsade små söta maränger. Man kan inte bli annat än glad när man ser dem…och smakar på dem! Nu i smakerna Hallon, Saltlakrits och Polka.


BALLA Blåbär & Vanilj gav 7000:- till cancerfonden


    Efter fjolårets succé med tuttskorporna har vi fått blodad tand… I höst axar vi upp och det har blivit gubbarnas tur!! Fantastiskt goda skorpor som gör nytta i både mage och hjärta! Och inte att förglömma, kulorna… Vi skänker oavkortat 10 % av vår försäljning av Balla skorpor till cancerfonden. Det ligger oss…


Mer kola åt folket!


Nu kör vi all in här i skafferiet! Ännu en nyhet har kommit och denna gång är det riktigt smarriga kolor. Du får behålla dina plomber & även lösa mjölktänder! Kolorna finns just nu i smakerna fräsch mint/choklad, härligt söt lakrits & fantastisk pepparkaka. 50 gram mjuk kärlek!


Även skorpsmulor trivs bra i magen.


Gör en god paj, panera fisken eller strö över glassen. Det är bara du som sätter gränserna. Vårt ströbröd är packat i en vit liten påse med en stilig etikett och väger ca. 130g.